Restaurant The Knott

Wilt u op locatie genieten van de kookkunsten? Of met uw gezelschap aan de chef's table eten? Sebastiaan heeft zijn eigen restaurant geopend! 

Chef-kok Sebastiaan Knottnerus neemt u mee op reis door de moderne, Franse keuken. Ooit verloor hij zijn hart aan de zee en na een diner bij Restaurant The Knott zult u hetzelfde ervaren. 

Eén menu, de beste biologische, verse seizoensgebonden producten, zilte smaken, geïnspireerd op de zee en de perfecte wijn/spijs combinatie, dat is restaurant The Knott, Den Haag. Het menu wordt per seizoen en zelfs per dagvangst aangepast. De volgorde bepalen wij, de keuze bepaalt u zelf! Liever 4 voorgerechten en geen dessert? Bij The Knott geven wij u de vrijheid om uw menu een eigen twist te geven. 

Wij verwelkomen u graag bij Restaurant The Knott voor een unieke seafood ervaring.

 

*Uiteraard zijn thuisdiners nog steeds mogelijk!

 

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van uw horeca onderneming?