Over Ons

Story of Wines

In samenwerking met Bosman Wijnkopers selecteren wij bij ieder menu passende wijnen om de perfecte wijn & spijs combinatie te creëren. onze menu's veranderen per seizoen en bij de wisselende seizoensproducten horen natuurlijk ook de juiste wijnen.

 

Huiswijnen

Het is de kunst om prachtige wijnen te ontdekken uit misschien wel onverwachtse streken. Zo is ons oog gevallen op Wine Station Trapan, uit Kroatië. Kroatië is een veelzijdig wijnland. Dit komt vooral door de geografische ligging. De rotsachtige kust, de mineraalrijke grond, Kroatië heeft ontzettend veel te bieden. Eén van de gebieden in Kroatië is Istrië, dit is één van de belangrijkste wijn regio's en dankzij het mediterraanse klimaat en de ijzerhoudende grondsoort met kalksteen krijgen de wijnen heerlijke smaakvolle aroma's. De druivenstokken ondergaan warme dagen gevolgd door koele nachten in een buitengewoon micro-klimaat. Wine Station Trapan bevindt zich in Istrië en heeft een breed assortiment, de constante kwaliteit en uitzonderlijke goede wijnen heeft ons doen besluiten deze als huiswijnen te nemen. 

De wijnen die wij schenken zijn: 

Wit: Trapan Ponente Malvazija Istarska 2015
Rood: Trapan Cab-mer-sy-ter Nigra Virgo Revolution 2014

 chef at wijnen

Proeverijen

 

Bent u altijd al geïnteresseerd geweest in wijn? Of lijkt het u gewoon ontzettend gezellig om eens met vrienden of collega's op een leuke, informele manier meer te weten te komen over wijn? Dan bent u bij Chef at aan het juiste adres! Wij kunnen een heerlijke wijnproeverij voor u verzorgen met bijpassende amuses. Wist u dat glazen ook veel invloed hebben op de smaak van de wijn? Als u liever iets nieuws wilt proberen is de glazenproeverij een echte aanrader. Proef wijnen uit verschillende glazen en kom erachter in welk glas een bepaalde wijn het beste tot z'n recht komt. 

Chef at wijnproeverijen2