The Team


Sebastiaan Knottnerus

Founder & Chef kok

Het horeca leven heeft Sebastiaan van jongs af aan van dichtbij meegemaakt. De liefde voor goed eten en goede wijnen heeft hij van zijn vader, die eigenaar was van meerdere succesvolle restaurants in Den Haag en omstreken. Hij leerde goede producten waarderen en verloor zijn hart aan de zee en de Franse keuken. Koken begon als hobby, thuis met een goed gezelschap en een lekker glas wijn, maar nadat hij studeerde aan de Hogere Hotelschool wist hij het zeker. Hij moest van zijn hobby zijn werk maken. Zijn leergierige houding en talent voor het creëren van de beste smaakcombinaties werden opgemerkt. Sterrenchefs namen hem onder hun hoede en van hen leerde hij de fijne kneepjes van het vak. Na jaren ervaring op te hebben gedaan in verschillende restaurants op sterren niveau is het tijd om zijn vleugels uit te slaan en zijn talent te delen op zijn geheel eigen manier zoals het voor hem allemaal begonnen is, in een intieme setting, thuis, met fijne gasten en fantastisch eten.

 


Barbara Grotenhuis

Communicatiemanager & Gastvrouw

Barbara groeide op in een omgeving waar hospitality en service hoog in het vaandel stonden. Met moeder als KLM stewardess en vader als Hospitality Manager leerde ze hoe belangrijk het is om mensen even weg te kunnen nemen uit hun dagelijkse sleur en ze volledig in de watten te leggen. Na het behalen van haar HBO opleiding Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam besloot ze twee van haar favoriete bezigheden te combineren bij Chef at, schrijven/nieuwe media en het hospitality vak. Als levenspartner van Sebastiaan breidt ze haar kennis over eten, wijnen en de juiste wijn & spijs combinaties iedere dag weer uit. 

 

Contact